Transport gratuit pentru orice comandă

Transport gratuit pentru orice comandă

Livrare în maximum 72 de ore

Transport gratuit pentru orice comandă

DESPRE NOI

De peste 20 de ani, Agricover oferă fermierilor români soluții integrate pentru creșterea productivității fermelor. Suntem alături de fermieri încă de la înființarea culturilor, apoi pe tot parcursul ciclului de producție. Avem un portofoliu de produse și servicii atent construit, care include cele mai noi tehnologii agricole și servicii de înaltă calitate, conceput în așa fel încât să optimizeze resursele fermierilor, iar costurile de producție la hectar să fie cât mai eficiente.

Susținem agricultura performantă printr-o ofertă completă de produse și servicii:

  • semin­țe – orice tip de hibrid sau soi, pentru toate culturile;
  • gamă completă de produse fitosanitare de ultimă generație, îngrășăminte solide și foliare;
  • motorină de calitate furnizată de cei mai importanț­i producători de pe piață;
  • soluții de finanțare inovatoare și flexibile pentru capital de lucru și investiții, special create pe nevoile fermierilor - Agricover Credit IFN.

MAGAZIN ONLINE AGRICOVER

Preocuparea de a oferi fermierilor soluții performante și competitive este acum adusă în platforma online de achiziție deținută de compania noastră. Prin intermediul acesteia ne adresăm atât persoanelor juridice, cât și celor fizice. Aici fermierii pot găsi un portofoliu de tehnologii agricole premium:

  • Produse pentru nutriția și protecția plantelor;
  • Îngrășăminte;
  • Semințe certificate;
  • Game de produse pentru agricultura bio.

New column

Livrare ultra-rapidă, fără costuri de transport!

Pentru că știm că agricultura nu așteaptă livrări întârziate, am pus la punct un sistem logistic care ne permite să livram rapid în ferme produsele necesare. Astfel, comenzile se livrează în 72 de ore.

New column

Suport dedicat

Serviciul de asistență pentru fermieri asigură suport pentru toți fermierii interesați de portofoliul nostru de produse. Răspundem rapid la întrebările primite pe adresa de email suport@agricover.ro sau la tel 021 9145 și ne asigurăm că fiecare comandă ajunge la timp și în cele mai bune condiții.

New column

Informații specializate

Platforma pune la dispoziția utilizatorilor informații specializate referitoare la problemele care pot apărea în cultură. Fermierii pot consulta baze de date, permanent actualizate, cu bolile și dăunătorii din culturi și cele mai eficiente metode de combatere a acestora, precum și articole despre cele mai noi tehnologii agricole și despre recomandări privind aplicarea tratamentelor.

New column

Calculator produse

Aici fermierii au la dispoziție un calculator dedicat care le permite să afle cantitatea de produs necesară pentru cultura pe care o dețin, în funcție de suprafața acesteia.

Rezultatele calculatorului sunt orientative, dar un consultant Agricover se asigură că fermierul primește cea mai bună soluție de care are nevoie ferma sa.