Transport gratuit pentru orice comandă

Transport gratuit pentru orice comandă

Livrare în maximum 72 de ore

Transport gratuit pentru orice comandă

 

Termeni si conditii de utilizare a site-ului https://magazin.agricover.ro

 

 1. Informatii despre site-ul https://magazin.agricover.ro

Site-ul https://magazin.agricover.ro („Site-ul”) este detinut de Societatea AGRICOVER DISTRIBUTION SA („Agricover”), cu sediul social in Judetul Ilfov, Oras Voluntari, Bld. Pipera, nr. 1B, Cladirea de Birouri Cubic Center, etaj 8, cod unic de inregistrare 13443360, numar de ordine in registrul comertului J23/2344/2017, atribut fiscal RO, capital social subscris si varsat 10.463.636,10 lei, aport in numerar, împărțit în 104.636.361 acţiuni nominative, cu valoarea nominală de 0,1 lei fiecare.

 1. Obiectul termenilor si conditiilor

Termenii si conditiile („Termenii si Conditiile”) au ca obiect stabilirea modalitatilor prin care Agricover pune la dispozitia utilizatorilor site-ului https://magazin.agricover.ro („Utilizatorii”) respectiv a conditiilor prin care utilizatorii au acces si folosesc acest site.

Orice conexiune la site este subordonata respectarii Termenilor si Conditiilor de utilizare a site-ului, pe care Agricover isi rezerva dreptul de ii modifica sau de ii actualiza in orice moment.

Accesul si utilizarea site-ului are drept consecinta consimtamantul dumneavoastra cu privire la termenii si conditiile prezente.

Daca nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile din prezenta descrisi in prezenta politica, va sfatuim sa nu utilizati acest site. Consideram ca prin continuarea utilizarii site-ului confirmati ca ati citit si acceptat in totalitate acesti termeni si conditii.

Agricover nu raspunde de nicio pierdere, costuri, procese, pretentii, cheltuieli sau alte raspunderi, in cazul in care acestea sunt cauzate direct de nerespectarea Termenilor si Conditiilor.

 1. Accesul la site

Agricover depune toate eforturile pentru a mentine accesibil site-ul. Se precizeaza ca in scopul mentenantei, actualizarii si pentru orice alt motiv cu precadere de ordin tehnic, accesul la site poate fi intrerupt.

Agricover nu este in niciun caz responsabil de aceste intreruperi si de consecintele care pot sa decurga pentru utilizatori.

Magazinul online poate fi folosit doar de către persoane care au implinit varsta de 18 ani.

Orice persoană sub vârsta de 18 ani poate folosi magazinul online numai cu acordul parinților sau tutorelui legal.

Pentru a confirma corectitudinea datelor  furnizate în procesul înregistrării în magazinul online, utilizatorul primește un e-mail cu solicitarea de a-și confirma datele. 

 1. Drepturile de proprietate intelectuala si industriala

Continutul (datele, informatiile, ilustratiile, logourile, marcile, etc.) care apar sau sunt disponibile pe site sunt protejate de dreptul de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala si sunt proprietatea exclusiva a editorilor respectivi.

Orice copie, reproducere, reprezentare, adaptare, transformare, modificare, difuziune, integrala sau partiala, este ilegala cu exceptia unei copii unice, pe un singur computer si sa fie rezervata in mod exclusiv folosirii private de catre cel care a efectuat copierea.

Elementele prezentate in acest site sunt susceptibile de a fi modificate fara preaviz si sunt puse la dispozitie fara nicio garantie de niciun fel, expresa sau tacita, nu pot da prilej la niciun drept la despagubire.

Informatiile si imaginile continute pe site sunt protejate prin dreptul de autor (copyright) © 2021 Agricover sau dreptul de autor al partenerilor sai. 

Orice sesizare cu privire la incalcarea dreptului de autor se va face la adresa de email: suport@agricover.ro.
Utilizatorii sunt exclusiv raspunzatori pentru orice comunicare transmisa prin intermediul site-ului, inclusiv, dar fara a se limita la, veridicitatea si acuratetea lor.

 1. Utilizarea documentelor

Nici un document provenit de pe site nu poate fi copiat, reprodus, publicat, descarcat, postat, transmis sau distribuit, oricare ar fi modalitatea, cu exceptia cazului unei simple inregistrari a documentelor pe un computer personal pentru utilizarea personala de catre utilizator si doar in scopuri necomerciale. In aceasta ipoteza utilizatorii trebuie sa pastreze intacte mentionarile asupra proprietatii.

Transformarea sau modificarea acestor documente sau utilizarea lor intr-un alt scop constituie infractiune.

 1. Posta electronica

Pentru a coresponda cu Agricover prin posta electronica, utilizatorii vor trebui sa completeze formularele de corespondenta electronica mentionate pe site. Raspunsurile formulate de catre Agricover la email-uri nu vor putea fi asimilate sau nu vor putea constitui dovada exercitarii unei activitati publicitare, promotionale sau comerciale pe teritoriul tarii de destinatie a raspunsurilor.

 1. Limitarea responsabilitatii

Documentele si informatiile difuzate pe site sunt furnizate ca atare fara nicio garantie expresa sau tacita de oricare fel ar fi. Agricover isi rezerva dreptul de a modifica sau de a corecta continutul site-ului in orice moment, fara preaviz. Agricover nu va putea fi tinut responsabil in caz de contaminare a materialelor informatice ale utilizatorilor in urma raspandirii unui virus sau a altor infectari informatice. Utilizatorilor acestui site le revine obligatia de a lua toate masurile adecvate astfel incat sa isi protejeze propriile date si/sau programe de contaminare cu eventualii virusi care circula in reteaua internet.

In niciun caz Agricover, angajatii sai, furnizorii sai sau partenerii mentionati pe site nu vor putea fi tinuti responsabili, cu titlul unei actiuni in responsabilitate contractuala, in responsabilitate delictuala sau al oricarei alte actiuni, al oricarei pagube directe sau indirecte, incidente sau accesorii, sau al oricarei naturi ar fi sau al oricarui prejudiciu, cu precadere, de natura financiara sau comerciala, rezultand din utilizarea site-ului sau sau a unei informatii oarecare obtinute pe site-ul sau.

Site-ul  poate contine legaturi simple sau mai semnificative catre site-urile partenere sau ale tertilor. Agricover nu exercita niciun control asupra acestor site-uri si nu asigura in consecinta nicio responsabilitate cu privire la disponibilitatea acestor site-uri, la continutul, publicitatea, produsele si/sau serviciile disponibile pe sau de la aceste site-uri. Astfel, Agricover nu va fi deloc responsabil de daunele directe sau indirecte care pot surveni cu ocazia accesului utilizatorilor pe site-ul partenerului sau a utilizarii acestui site, de nerespectarea continuturilor sau a serviciilor cu orice reglementare sau orice atingere la drepturile tertilor. Agricover declina orice responsabilitate cu privire la informatiile, materialele, programele site-urile legate prin legaturi de tip hypertext la site.

In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promotii au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, Agricover isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul telefonic/e-mail in cel mai scurt timp, despre eroarea aparuta, daca produsul nu s-a livrat inca.

Caracteristicile produselor prezentate pe site sunt furnizate/preluate/puse la dispozitie de producatori si/ furnizori, Agricover neasumandu-si raspunderea pentru corectitudinea acestor informatii.

Preturile produselor de pe acest site sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. Promotiile prezentate pe site sunt valabile in perioada de timp mentionata / in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile. Produsele se comercializeaza la bucata. Toate produsele prezentate pe acest site sunt disponibile in limita stocului fizic disponibil. In cazul epuizarii stocului Agricover va oferi alternative prin prezentarea altor produse asemanatoare ca si aspect si specificatii tehnice cu produsul comandat al carui stoc s-a epuizat.

De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila de catre producatori/furnizori.

Va informam ca eventualele reclamatii privind deficientele estetice ale produselor, vor fi luate in considerare si vor fi analizate doar daca acestea se reclama in primele 2 zile de la momentul receptiei produsului.

In niciun caz, Agricover nu poate fi responsabila pentru utilizarea defectuoasa sau in alte scopuri decat cele continute in specificatiile produselor achizitionate prin intermediul magazinului online. Inainte de a utiliza un produs achizitionat din magazinul online, Clientul trebuie sa isi insuseasca instructiunile de utilizare, asa cum sunt acestea mentionate pe eticheta produsului, precum si informatiile continute in fisele tehnice de securitate.

 1. Transferul proprietatii Produselor

Proprietatea si riscurile asupra Produselor vor fi transferate Clientului, sub conditia efectuarii platii de catre Client, la livrare in locatia indicata in comanda (prin livrare intelegand semnarea de catre Client, la momentul receptionarii Produselor, a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire a facturii in cazul livrarilor efectuate prin mijloace proprii ale Agricover).

Prin semnarea documentelor mentionate anterior si dupa verificarea produselor livrate, Clientul confirma receptia cantitativa si calitativa a acestora si nicio reclamatie ulterioara nefiind acceptata.

In cazul produselor din categoria „Ingrasaminte chimice” pot exista diferente de greutate de +/- 0.5% care nu pot face obiectul unei reclamatii cantitative.

 1. Cum sa cumperi din magazinul online

          9.1. Plasarea comenzii si disponibilitatea produselor

Poti cauta un produs direct in campul special de cautare sau navigand in categoriile de produse direct din meniul afisat in stanga. De asemenea, poti cauta produse specifice in functie de cultura sau boala culturii in campul special de cautare.

Adauga Produsele dorite in cosul de cumparaturi prin introducea cantitatii dorite si apasarea butonului „Adauga in cos.” Poti adauga in cos mai multe produse, din categorii diferite.

Comanda va fi finalizata dupa efectuarea platii, prin modalitatile de plata prevazute la art. 9.6.. In cazul platii efectuate prin „transfer bancar” Comanda va fi rezervata pentru maxim 48h de la emiterea facturii proforme, respectiv va fi anulata automat daca plata nu va fi confirmata in acest interval.

Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un produs este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru acesta. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi si implicit nici rezervarea automata a produsului respectiv.

          9.2. Anularea Comenzii

Clientul poate solicita anularea comenzii inainte de livrarea acesteia prin transmierea unei solicitari telefonic la 021.9145 sau prin email: suport@agricover.ro.

          9.3. Preturile

Preturile produselor existente in cadrul magazinului online includ T.V.A. in conformitate cu legislatia in vigoare.

          9.4. Facturarea

Agricover va emite catre Client o factura pentru Produsele livrate, Clientul avand obligatia sa furnizeze corect si complet toate informatiile necesare emiterii facturii in conformitate cu legislatia in vigoare.

Agricover va emite catre Client o factura pentru Produsele livrate, Clientul avand obligatia sa furnizeze corect si complet toate informatiile necesare emiterii facturii in conformitate cu legislatia in vigoare.

Agricover nu isi poate asuma nicio responsabilitate cu privire la datele de facturare introduse in mod eronat de catre Client, factura fiind emisa in conformitate cu datele introduse de Client la momentul crearii contului si/sau plasarii comenzii.

          9.5. Livrarea

Agricover va asigura ambalarea corespunzatoare a Produselor si va asigura transmiterea documentelor de livrare. Agricover va efectua livrarea Produselor si Serviciilor doar pe teritoriul Romaniei.

Livrarea Produselor se va face prin curier sau prin mijloace proprii ale Agricover, in maximum 72 de ore.

          9.6. Plata

Produsele comandate pot fi achitate prin doua metode de plata disponibile in magazinul online Agricover:

 • plata prin card bancar
 • plata prin transfer bancar

          9.7. Politica de retur

9.7.1. Clientul persoana fizica, are dreptul sa returneze un Produs în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare in conformitate cu OUG nr. 34/2014.

Agricover va rambursa Clientului persoana fizica, suma achitata in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informarii de catre Client, persoana fizica, cu privire la returul Produselor comandate. Suma aferenta va fi returnata astfel:

 • pentru Comenzile achitate cu card bancar – prin restituire in contul din are a fost efectuata initial plata;
 • pentru Comenzile achitate prin transfer bancar – prin virament bancar in contul Clientului persoana fizica.

Agricover va putea amana rambursarea catre Clientul persoana fizica, a sumei pana la primirea Produselor vandute sau pana la primirea unei dovezi scrise privind expedierea acestorsa catre Agricover.

Daca Produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou (ambalaj desigilat, produs deteriorat), Agricover isi rezerva dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea Produsului in stadiul initial, sau daca este cazul pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea Produsului ca resigilat.

Daca se solicita, Agricover poate trimite Produsul din nou Clientului persoana fizica, costurile de livrare fiind suportate de catre acesta.

9.7.2. Clientul persoana juridica, nu are dreptul de a returna produsul comandat dupa ce livrarea a fost efectuata.

          9.8. Comanda Produselor a caror concentratie de nitrat de amoniu depaseste 16% in continut

In conformitate cu Regulamentul nr. 1148/2019 privind comercializarea și utilizarea precursorilor de explozivi, de modificare a Regulamentului (CE) nr. 1907/2006 și de abrogare a Regulamentului (UE) nr. 98/2013 Produsele (ingrasaminte chimice) care au in continut o concentratie mai mare de 16% de nitrat de amoniu (CAS RN 6484-52-2) de explozivi NU pot fi comercializate catre persoane fizice (public larg). Acestea pot fi puse la dispozitie doar catre persoane juridice  si cu respectarea prevederilor Regulamentului UE 1149/2019.

 1. Garantia produselor

Toate produsele comercializate prin intermediul site-ului, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

Agricover respecta garantia legala de conformitate.

 1. Forta majora

Nicio parte nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea la timp şi/sau în mod corespunzător, total sau parţial, a oricăreia din obligaţiile ce îi revin în baza termenilor si conditiilor ori a contractului dintre parti dacă neexecutarea obligaţiei respective a fost cauzată de un eveniment de forţă majoră, asa cum este definită ea de către legea română, cu conditia dovedirii evenimentului de forta majora in termen de 15 zile calendaristice de la producere cu certificat de forta majora emis de organismele abilitate.

Partea care invocă un eveniment de forţă majoră este obligată să aducă la cunoştinţa celeilalte părţi producerea acestuia in termen de maxim 5 zile calendaristice de la producere şi să ia măsurile care se cuvin în vederea limitării consecinţelor respectivului eveniment.

Situaţiile de lipsă de lichidităţi nu sunt considerate de către părţi ca fiind evenimente de forţa majoră şi nu le exonerează de răspunderea contractuală.

 1.  Conciliere amiabila

Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email, sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o consiliere interna gratuita cu Ofiterul de Conformitate, telefon: 021.9145, email: suport@agricover.ro.

 1. Jurisdictia si legea aplicabila

Orice litigiu cu privire la site sau la prezenta notificare legala va fi solutionat de instanta de judecata material competenta de la sediul Agricover Distribution SA., legea aplicabila fiind legea romana indiferent de parti sau circumstante.

Termenii si Conditiile se completează cu prevederile Codului Civil şi ale altor acte normative care reglementează raporturile juridice dintre profesionişti şi care, eventual, ar deveni incidente în raporturile de faţa.

Utilizarea site-ului www.agricover.ro inseamna acordul dumneavoastra expres la aplicarea prezentei clauze jurisdictionale. In cazul in care una dintre dispozitiile acestei notificari legale va fi declarata ilegala, nula sau neaplicabila oricare ar fi motivul, aceasta va fi considerata ca nefacand parte din acesta notificare legala si nu va afecta validitatea si nici aplicarea celorlalte dispozitii.

 1. Feedback

Feedback-ul utilizatorului este foarte important pentru noi si il asteptam telefonic la 021.9145 sau email: suport@agricover.ro.

Utilizatorul va primi un raspuns oficial in maxim 48 de ore lucratoare de la primirea de catre Agricover a feedback-ului utilizatorului.

 1. Confidentialitate. Prelucrarea datelor cu caracter personal

Protectia informatiilor in cursul procesarii datelor dumneavoastra personale este o preocupare majora a Agricover, de aceea toate datele colectate in cursul vizitelor pe site-ul nostru web sunt procesate conform prevederilor legale. Agricover se angajeaza sa nu dezvaluie nici o informatie cu privire la vizitele dumneavoastra pe acest site, exceptand situatiile legale. Agricover nu va transmite nici unui tert datele dumneavoastra personale introduse pe site conform acestor Termeni si Conditii.

Informatiile cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal se gasesc in sectiunea Prelucrarea datelor cu caracter personal.

 1. Dispoziții finale

 În cazul în care, din indiferent ce motiv, orice clauză din acești termeni și condiții se va dovedi nulă, inaplicabilă sau nevalabilă, ea va fi înlocuită cu o clauză validă, cât mai aproape ca sens de clauza inițială.

Nevalabilitatea/ineficacitatea unei clauze/prevederi din acești termeni și condiții nu va afecta valabilitatea/aplicabilitatea celorlalte clauze/prevederi, care vor continua să se aplice nemodificate.